Klar att gå till en ny generation av modulära lösningar?

NEW ANGLES FOR COMPOSITE

Trilogiq har kompakta kopplingar i en ny design, förstärkta och förbättrade så att vi kan leverera starkare strukturer till alla våra kunder.

Trilogiq har ändrat och moderniserat våra modulära system och kan nu erbjuda en ojämförbar mångfaldhet, styrka och hållbarhet. Vårt utbud av kompositmaterial introducerar innovativa rör, kopplingar och tillbehör som har förstärkts så att vi kan skapa lösningar som är lämpliga för ett mycket bredare omfång av industrier och miljöer.

Kompositlösningar har många fördelar jämfört med traditionella lösningar i metall då de nya komponenterna har en extremt god passform och är vattentäta. Detta är mycket viktigt för kunder inom hälso- och sjukvården, renrumsutrustning och inom den högteknologiska industrin. Som ett exempel har vår kund Sunna Design, som producerar solvärmeutrustning, funnit att GRAPHIT är i perfekt harmoni med deras nydesignade toppmoderna fabrik..  En mycket specifik tillämpning togs fram för deras behov angående produktskydd och förvaring där hänsyn togs både till storlek och unika funktioner. <Se video >

Vi har mycket noggrant studerat, reviderat och förbättrat allt. GRAPHIT är höjdpunkten av två års gemensam forskning med högprofilerade laboratorier och leverantörer specialiserade i kompositmaterial och plast. GRAPHIT 2 är resultatet av experiment med material, design och färgstudier. Systemet GRAPHIT 2 är lämpligt för många sektorer inom industrin, inklusive hälso- och sjukvård, distribution, detaljhandeln, turism, livsmedelsbearbetning, generell industri, lyxkonsumenter och högteknologiska miljöer.

Nya lätta, högteknologiska kopplingar i komposit, i en stark och elegant design är med till att skapa ergonomiska och mobila lösningar som är enkla att montera. 41 komponenter för 53 kombinationer! Avsevärt förbättrade med en ny design som ger perfekt passform, förbättrat grepp och ett snyggt utseende.

Fördelarna i korthet:

  • Kompakta och återanvändbara – blanda enligt önskemål
  • Luft- och vattentäta – enkla att rengöra
  • Snabba och enkla att montera – lätta att hantera
  • Förbättrat grepp
  • Hållbara och rostfria
  • 65 % lättare än motsvarigheten i metall
  • Innovativt och mångfacetterat sätt att hantera vinklar

composite solution

Kompatibla med rör som har en diameter på 28,6 mm. Komponenterna är mycket lättare än deras motsvarigheter i metall.
Rullskenor, styrkanter och stöd är fullständigt kompatibla med vårt utbud i komposit.  

Sortimentet GRAPHIT BLACK kombinerar kompositsystemets specifika fördelar med en del traditionella egenskaper från de klassiska stålsystemen. Detta resulterar i ett lätta, taktila, lättmonterade, tunna kopplingsprofiler och en förbättrad visuell koordination med befintliga lösningar i stål. Ett stort, kreativt utbud av designfokuserade komponenter. Detta sortiment är starkare och omfattar avancerade funktioner och fördelar till ett pris som förblir mycket konkurrenskraftigt.

Lösningarna kundanpassas efter kundens unika krav och vi tillhandahåller också en komplett projektledningstjänst för att underlätta processen från koncept till leverans och installation.

Det är enklare att implementera små förändringar till era processer eller aktiviteter när de är nödvändiga, och det eliminerar spill av tid och pengar förknippade med att anpassa icke-kompatibla lösningar så att de passar för era behov. Dessa avgörande och hållbara prestandaförbättringar i era Lean-baserade tillverkningsprocesser kommer att leda till en kontinuerlig förbättring med tiden.

Våra kopplingar är jämna och avrundade, vilket gör att de är lätta att hantera och det hjälper till med att förhindra att skador uppstår på utrustningen. För många är den största fördelen det att alla komponenter kan återanvändas om och om igen utan att de förlorar utseende, styrka eller går sönder. Det krävs färre reservdelar och systemets långa användbarhet ger en utmärkt avkastning. Monteringen är även mer ljudlös än för jämförbara metallsystem. Vårt patenterade Trilogiq-material med mjukt grepp har förbättrats för att ge ett starkare grepp, bättre stötdämpning och förmågan att klara större belastning.

En polymerinfogning håller mutter och skruv i korrekt position så att den monteras med en hand utan specialverktyg. Monteringen kan göras upp till 30 procent snabbare än för konventionella system, vilket reducerar driftstoppstiden och förbättrar produktiviteten.

Ladda hem en broschyr eller kontakta oss för mer information eller en offert.