Ryska pionjärer till hjälp

Ryska pionjärer till hjälp

Avbildat ovan: Utställningsmodeller i INTECH LLC:s monter visar den Japanska anknytningen.

TRILOGIQ skapar en kundanpassad mässmonter för INTECH LLC (en officiell TUNGALOY-leverantör) på rekordtid.

INTECH LLC ställde ut på den 18:e Internationella specialiserade METALOOBRABOTKA-utställningen i EXPOCENTRE i Moskva den 15–19 maj 2017.

De kontaktade TRILOGIQ Ryssland bara två veckor innan utställningen.

 

”Ni tror kanske att det är omöjligt att leverera detta projekt på så kort tid.”  sa Roman Platonov, Regional Sales Manager. ”Men inte för Trilogiq:s manskap.

Efter att ha fått all nödvändig information startade vi projektutvecklingen med en gång”.

 

INTECH LLC såg TRILOGIQ:s mässmonter vid ett evenemang i USA, vilket gjorde intryck på dem, och idén om att använda sig av modulära system vid utställningar satte sig fast som en utmärkt idé för framtida bruk.  När tiden var mogen valde de TRILOGIQ, som är kända för att vara den bästa leverantören av modulära lösningar på den Ryska marknaden.

 

INTECH LLC bekantade sig med Kaizen modulär system första gången vid ett besök på TUNGALOY:s fabrik i Japan. De är engagerade i industriell tillverkning och konsultarbete och att implementera LEAN är en av de grundläggande principerna i deras arbete.

 

Tungaloy är en av världens ledande tillverkare av skärande verktyg tillverkade av karbid, friktionsmaterial, slitagebeständiga produkter samt anläggningsprodukter.

Huvudkontoret ligger i Japan, och företaget levererar produkter över hela världen och inom många sektorer, inklusive fordon, byggnadskonstruktion, luftfart, hälso- och sjukvård, energi, infrastruktur samt tung industri.

 

Huvuduppgiften var att spegla de 4 grundläggande principer som kunden tillämpar.

  • TPS – Toyota Production System (Toyota produktionssystem)
  • TPM – Total Productive Maintenance (Totalt produktivt underhåll)
  • OEE – Overall Equipment Effectiveness (Utrustningens totala effektivitet)
  • SMED – Single-Minute Exchange of Dies (Systematiskt angreppssätt för att reducera ställtider)

 

INTECH LLC monter skapad för att utgöra bokstäverna i de 4 grundläggande principerna.
INTECH LLC monter skapad för att utgöra bokstäverna i de 4 grundläggande principerna.

 

Roman tillägger: ”Vi lyckades med att besöka utställningen och se kundens monter. Kunden var precis lika nöjd med resultatet som vi var. Deras utställningsmonter fick väldigt mycket uppmärksamhet. Vi hoppas att det kommer att skapa nya möjliga kunder både för INTECH och för oss”.

För INTECH LLC är fördelarna med en modulär utställningsmonter odiskutabla.  Anpassning av färger, variationen av färger gjorde att deras monter fick stor uppmärksamhet från besökarna.  Det snabba och enkla sättet att bygga upp och demontera utställningsmontern gjorde att det tog mindre än en dag före respektive efter mässan att utföra dessa jobb.

INTECH LLC:s monter fick stor uppmärksamhet på den 18:e Internationella specialiserade METALOOBRABOTKA-mässan
INTECH LLC:s monter fick stor uppmärksamhet på den 18:e Internationella specialiserade METALOOBRABOTKA-mässan

Med TRILOGIQ:s modulära och mångfaldiga system kunde de vara kreativa och implementera några av sina mest vilda idéer. De kan dessutom lätt justeras så att de passar med mässområdets storlek och form.  Det modulära systemet är dessutom penningbesparande eftersom det kan förvaras mellan utställningar och byggas om efter önskemål.

Kontakta vårt designteam för mer information om kundanpassade utställningsmontrar och applikationer med ditt eget varumärke.