Tjänster

Processförbättring

Vi erbjuder totala tjänster för industrin – från design av Lean-lösningar och implementering av dessa till Kaizen-evenemang. Vi kan erbjuda ett fullständigt logistiskt stöd över hela Norden inklusive leverans enligt Hoshin över hela världen via våra partners hos Trilogiq.


Formge, bygg och installera

Vi besöker er anläggning, tar hänsyn till era processer, driftskrav och budget och kommer med förslag till en helt anpassad lösning efter era önskemål. Kompletta lösningar levereras till er anläggning, redo för användning. Större tillämpningar kan kräva ytterligare montering på plats av vårt monteringteam bestående av mycket erfarna experter.


Design av lösningar och bygg-själv

Kundanpassad design med komponenter som levereras för självbyggen.

Vi besöker din anläggning, utvärderar kraven på din tillämpning och utformar en kundanpassad lösning. Komponenterna levereras som sats som era tekniker monterar på plats.


Leverans av komponenter

Projektingenjörer med erfarenhet av Graphit- och Lean Tek-systemen kan beställa ytterligare komponenter nödvändiga för att utvidga eller omkonfigurera deras tillämpningar.


Hoshin

Våra Hoshin-team kan snabbt rulla ut eller omdisponera tillämpningar i besvärliga miljöer. Vår djupgående kunskap om industriella processer (och ett logistiskt stödsystem i världsklass) gör oss snabba, flexibla och effektiva med en minimal störning av dagens upplägg.


Projektledning

Vi tillhandahåller ett engagerat team som tar hand om din produkt från tanke till implementering.

Vår omfattande erfarenhet av att implementera modulära lösningar utifrån ett Lean-perspektiv – allt från omfattande installationer i flera anläggningar, mindre, ändamålsspecifika projekt till Hoshin-evenemang – betyder att vi kan garantera att våra lösningar levereras punktligt och inom budgetens ramar.


Utomhusevenemang

Vi kan leverera kompletta installationstjänster på plats för stora, omfattande evenemang, som till exempel London Maraton.
Klicka här för fler upplysningar om våra evenemang och utomhusutrustning.

 

Tala med vårt team Material för nedladdning