Trilogiq Nordic anställer en ny Sales Manager för Danmark

Andreas Lyons-dkTrilogiq välkomnar Andreas Lyons som nybliven medlem till Trilogiq Nordics säljteam. Andreas kommer att vara ansvarig för försäljningen i Danmark.

Andreas kommer att identifiera potentiella kunder med målet att bygga upp solida affärskontakter. Fokus är tung industri, som tex. stål, automotive och plastsprutning.

“Jag lockades av att vara ansvarig för att komma in på en ny marknad med kunder som mestadels har liten eller ingen erfarenhet av Trilogiq eller våra produkter. Det är en fin möjlighet och en stor utmaning. Jag känner mig övertygad om att fler och fler företag med tiden kommer  att inse fördelarna med att använda Trilogiqs system.

En av utmaningarna som jag tycker är extremt tilltalande är att hjälpa till att bygga upp försäljningen i ett land där Trilogiq inte gjort så mycket affärer tidigare. Att börja från noll och progressivt gå mot stora kunder”

 

Andreas kommer att bidra med erfarenheter av tung industri och pneumatisk transport från tiden på Kongskilde Industries.

Ett företag som tillhandahåller skräddarsydda lösningar för kunder inom tung indutriproduktion. Kongskilde Industries finns över hela världen och fortsätter att växa.

Innan Andreas kom till Trilogiq så arbetade han för Berendsen. Ett företag som tillhandahåller ett brett utbud av servicelösningar. Hans huvudfokus var på kunder inom tyngre tillverkande industri.

Med blick för detaljer och talang för att knyta kontakter så hoppas Andreas att han på ett kreativt sätt ska kunna identifiera utmaningar och flaskhalsar hos kunder och hitta lösningar för att förbättra tillverkningsprocesser och arbetsmiljö.

På frågan om vilka hobbies Andreas har så är svaret:

Fotboll, både som spelare och supporter, speciellt de Engelska och Italienska ligorna.

Gillar djur och läsning, samt att spela gitarr.

Tilläggas kan att jag är ganska bra på IT och har arbetat som konsult för mindre företag ut IT-avdelning.

 

Andreas talar flytande Danska och Engelska och kan kontaktas på    (+45)23670043

Email: andreas.lyons@trilogiq.dk

Kontakta Andreas på linkedin

 

 

Categories:Nyheter