TRILOGIQ önskar CONSTRUCTOR välkomna till vårt nordiska team

TRILOGIQ önskar CONSTRUCTOR välkomna till vårt nordiska team

Nyheter! Vi offentliggör nu att ett exklusivt distributionsavtal har tecknats för distributionen i Sverige och Norge. Våra välkända LEAN-lösningar och komponenter är nu tillgängliga i alla nordiska länder!

 

CONSTRUCTOR utökar sin produktflora med distributionen av  TRILOGIQ Graphit och Leantek, både komponenter och LEAN-lösningar, i Sverige och Norge.

 

Det Göteborgsbaserade företaget CONSTRUCTOR har anor från 1947, och är ledande inom lager och logistik i Skandinavien. De arbetar sedan länge med stora kunder som Scania, Volvo, ABB, Toyota Handling och har ett säljteam på 18 personer, fördelat på Sverige och Norge.

En stor leverantör av förvarings- och logistiklösningar för industri och handel, men också ledare inom stationära och mobila förvaringslösningar.

Oavsett industrisektor så innebär detta samarbete att alla Skandinaviska kunder kommer att dra fördelar av vår gemensamma expertis inom LEAN-lösningar. CONTRUCTORS säljkår är reaktiv och deras lager och fabrik i Göteborg borgar för korta leveranstider av TRILOGIQ/CONSTRUCTORS lösningar inom just montering och lager.

 

TRILOGIQ NORDIC kommer att fortsätta att erbjuda LEAN-lösningar till våra kunder i Danmark och Finland.

Oavsett var ni befinner er och vilka behov ni har, så tveka inte att kontakta TRILOGIQ NORDIC för råd om ständiga förbättringar, LEAN, standardlösningar och skräddarsydda lösningar.

Vi är här för att hjälpa er!